طرز تهیه شیرینی کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی

کی از آسانترین و خوشمزه ترین شیرینی هایی که میتوان در خانه تهیه کرد شیرینی کشمشی است. این شیرینی همراه با چای یا شیر عصرانه ای عالی است. درست است که شیرینی کشمشی در بازار هم موجود هست و در هر محله ای پیدا میشود، اما با تهیه آن در منزل میتوانید آن را به شکلی که دوست دارید درست کنید، مقدار کشمش و میزان ترد شدن آن را به سلیقه خود تنظیم کنید و در ضمن از کیفیت مواد مصرفی مطمئن باشید. اصولاً بافت بیرونی شیرینی کشمشی ترد است ولی وسط آن نرم و لطیف است. هرچه شیرینی بیشتر در فر بماند ترد تر میشود پس مراقب باشید بیش از حد آن را در فر نگذارید چون مغز نرم شیرینی به این ترتیب از دست میرود.

سایز شیرینی کشمشی می تواند ریز یا درشت باشد و مواد اولیه تهیه آن نیز ساده است . روش تهیه شیرینی کشمشی در منزل ساده است و به یک فر معمول یهم نیاز دارید پس برای پختن خوشمزه ترین شیرینی کشمشی در منزل معطل نکنید و دست به کار شوید و در کمترین زمان و با ساده ترین مواد خوشمزه ترین شیرینی کشمشی در منزل را تهیه کنید و از طعم و عطر شیرینی خانگی لذت ببرید .

مواد لازم تهیه شیرینی کشمشی

آرد                        1 و 1/2 پیمانه کشمش                          1 پیمانه
پودر شکر               1 پیمانه وانیل                               1 قاشق چایخوری
تخم مرغ                 3 عدد
کره                       170 گرم

* کیفیت وانیل ها متفاوت است ، ابتدا کمی وانیل اضافه نمایید اگر عطر خمیر کافی بود بیشتر اضافه نکنید چون ممکن است باعث تلخی بیسکوییت شود  ، حتما از وانیل های با کیفیت استفاده نمایید تا شیرینی عطر و طعم خوبی پیدا کند.

* حتما از پیمانه های استاندارد اندازه گیری استفاده نمایید تا شیرینی با کیفیت و خوش طعمی داشته باشید

طرز تهیه شیرینی کشمشی
طرز تهیه شیرینی کشمشی

طرز تهیه شیرینی کشمشی

ابتدا فر را روشن می کنیم و درجه آنرا روی دمای 160 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا زمان آماده شدن مایه شیرینی کشمشی گرم شود. کره را پانزده دقیقه قبل از شروع پخت شیرینی از یخچال خارج می کنیم تا نرم شود ، بعد از نرم شدن کره آنرا داخل ظرفی مناسب می ریزیم و پودر قند و وانیل را به آن اضافه می کنیم.

مواد داخل ظرف را با همزن آنقدر می زنیم تا یکدست و به رنگ کرمی در بیاید ، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنیم ، توجه داشته باشید بعد از اضافه کردن هم تخم مرغ باید مواد را هم بزنیم و بعد تخم مرغ بعدی را داخل ظرف بشکنیم.

حالا نوبت اضافه کردن کشکش ها به شیرینی کشمشی است و بعد از آن آرد را روی مواد داخل ظرف الک می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. حالا داخل سینی فر یک کاغذ روغنی قرار می دهیم و به اندازه ای کوچک تر از گردو مواد بر مداریم و روی سینی قرار می دهیم .

دقت داشته باشید که شیرینی بعد از اینکه بپزد تخت و نازک می شود ، به همین جهت فاصله شیرینی ها را طوری تنظیم کنید که بهم نچسبند. سینی را داخل فر قرار می دهیم . حدود پانزده دقیقه طول می کشد که لبه های شیرینی ها طلایی شود .

زمانی که دیدید لبه شیرینی کشمشی طلایی است آنرا از فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند تا بتوانید به راحتی از کاغذ جدایشان کنید. حالا می توانید چای خود را با شیرینی کشمشی خانگی خودتان میل بفرمایید.

اگر مایلید شیرینی کشمشی شما طلایی یا زرد رنگ شود می توانید کمی زعفران دم کنید و داخل مواد شیرینی بریزید ، با اینکار می توانید شیرینی کشمشی زعفرانی که طرفداران بسیار دارد تهیه فرمایید. اگر مایلید شیرینی شما نرم شود کمی شیر به مواد شیرینی اضافه کنید.

شیرینی کشمشی از شیرینی های مناسبتی محسوب می شود و در روزهای خاص به عنوان نذری پخش می شود.

شیرینی ها را در ظرف دربسته ای که هوا به آن نفوذ نکند تا 5 روز می توان نگهداری کرد

 اگر شیرینی کشمشی در معرض هوا بماند سریع خشک می شود

  شیرینی کشمشی مورد علاقه بچه ها است و می تواند به عنوان میان وعده سرو شود و یا در روزهای مدرسه دو ا سه عدد از آنها انرژی لازم روز بچه ها را تامین می کند

 شیرینی کشمشی اصلا طرز تهیه سخت و پیچیده ای ندارد ، حتما آن را امتحان کنید و از میل کردن شیرنی کشمشی تازه و خوش عطر و طعم خانگی کنار یک لیوان چای در یک عصر عالی لذت ببرید.

طرز تهیه شیرینی کشمشی بدون فر

آماده سازی: 30 دقیقه / مدت انتظار: 15 دقیقه / مجموعاً: 45 دقیقه

ابتدا روغن ها رو هم میزنیم یه دست بشه .همیشه تو شیرینی و کیک پزی مواد تازه و مرغوب استفاده کنید تا شیرینی و کیک تون کیفیت بهتری داشته باشه.

پودر قندی که الک کردیم رو بهش اضافه میکنیم . کمی میزنیم تا یک دست بشه . این مراحل رو کاملا با چنگال یا همزن دستی هم میتونین انجام بدین.

حالا تخم مرغها رو دونه دونه اضافه میکنیم بعد از اینکه خوب مخلوط شد اون یکی رو میریزیم . لابلای تخم مرغها وانیل رو هم میریزیم . شیرینی کشمشی باید یه مقدار وانیلش بیشتر باشه .

بعد از تخم مرغها، آرد رو که قبلا الک کردیم اضافه و باز هم هم میزنیم .

کشمش ها رو شسته و یه 5 دقیقه بزارین تو آب بمونن و نرم بشن . بعد درشون بیارین . یه خورده نم داشته باشن خوبه وبه مواد اضافه میکنیم.

حالا مواد رو تو ظرف بچینین و بزارین توی فر. نشونه پختن این شیرینی اینه که بوش در میاد و دورش کمی قهوه ای میشه . حدود 15 دقیقه تو دمای 180 .

فقط حتما اجازه بدین شیرینی ها خنک بشن بعد از کاغذ جدا کنید .

میتونین تو تابه کاغذ روغنی بزارین و شیرینی ها رو توی اون بپزین البته روی شعله پخش کن .فقط قبلش تابه داغ باشه و نیمه اول درش رو نزارین و نیمه دوم درش رو بزارین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *